en-USsq-AL
en-USsq-AL

SIGURONI VAZHDUESHMËRINË & INOVACIONIN E BIZNESIT

Kombinoni infrastrukturën tonë të fibrës me rrjetet tona Cloud, të bazuara në OpenStack®, duke integruar layer 2 VLans me rrjetin më të sigurtë dhe të izoluar definuar mbi software dhe merrni kontroll të plotë mbi topologjinë tuaj të rrjetit, IP adresimin dhe arkitekturën.

ZBULONI PLATFORMËN TONË CLOUD

CLOUD COMPUTING YNË OFRON


Power Infrastrukturë
V-Computing & Networking (IaaS)

Power Storage
Openstack Swift & Cinder (STaaS)

Power Platforma
Platforma Zhvillimi (PaaS)

Power Software
Aplikacione & Databaza (SaaS)


Ne thjeshtojmë menaxhimin e burimeve kompjuterike për IT profesionistët dhe zhvilluesit tuaj, duke ofruar një panel të lehtëpërdorueshëm nëpërmjet çdo lloj browseri.

Startoni Cloud 15 ditë pa kosto!


AVANTAZHET TUAJA ME CLOUD-in TONË

REDUKTIM KOSTOSH

Shpërndani burimet kompjuterike tek aplikacionet tuaja sipas nevojës.

MINIMIZIM CAPEX

Reduktoni shpenzimet kapitale për ndërtimin e infrastrukturës suaj të serverave & rrjetit.

SKALONI SIPAS NEVOJËS

Shtoni kapacitet CPU, RAM, Storage & Rrjeti virtual sipas nevojës.

STABILITET & SIGURI E GARANTUAR

Resorse të dedikuara dhe të izoluara.

DISASTER RECOVERY

Përdorni infrastrukturën & ekspertizën tonë.

MIQËSOR PËR MJEDISIN

Mos mendoni për konsumin e energjisë.


Përdorimi i zgjidhjeve tona Cloud ju ndihmon të përmirsoni shërbimet për klientin dhe
zbuloni mundësi të reja për biznesin tuaj.


MODELET TONA TË CLOUD COMPUTING


PRIVATE CLOUD

Datacenter i Juaj apo Yni

PUBLIC CLOUD

Serverat tanë të fuqishëm

HYBRID CLOUD

Shpërndani resorset tuaja sipas nevojës

T-BOX

Platforma e biznesit tuaj


TIPARET E CLOUD-it TONË

SHËRBIME "POWER COMPUTING"
◦ Makina Virtuale
◦ Servers të Dedikuar

SHËRBIME "POWER NETWORKING"
◦ Internet i Dedikuar
◦ Firewall i Dedikuar
◦ Firewall si Shërbim
◦ VPN si Shërbim
◦ DNS si Shërbim
◦ Load Balancing si Shërbim

SHËRBIME "POWER STORAGE"
◦ Block Storage
◦ Object Storage

SHËRBIME "POWER PLATFORM"
◦ Paketat uWin të ITirana
◦ Zhvillim (DotNet, Django etc.)

SHËRBIME "POWER MANAGED"
◦ Siguri e Manaxhuar
◦ Backup i Manaxhuar
◦ Operacione IT të Manaxhuara

SHËRBIME "POWER SOFTWARE"
◦ Sisteme për Email
◦ Aplikacione për Web
◦ Sisteme Databazash
◦ Sisteme për Burimet Njerëzore
◦ Aplikacione Financiare

Disa nga klientët tanë të shkëlqyer...