en-USsq-AL
en-USsq-AL
 • ZGJIDHJE PËR BIZNESET
  BAZUAR NË NDËRLIDHJE
  Ne kuptojmë rrjetet e të dhënave,
  internetin, hostimin, Co-lokacionin.
  Ne tashmë flasim dhe Cloud!
  LEXO MË SHUMË
  Zgjedhje e zgjuar për biznes të suksesshëm
NE JEMI LIDERI NË OFRIMIN E SHËRBIMEVE B2B TË KOMUNIKIMIT
DHE ZGJIDHJEVE CLOUD NË SHQIPËRI

TIPARET TONA MË TË MIRA JANË AVANTAZHET TUAJA

Duke kuptuar fillimisht forcën & aftësitë tuaja, ne mundësojmë që shërbimet & zgjidhjet tona të integrojnë në mënyrë të përkryer teknologjinë në operacionet tuaja.


 • Nivel Unik i Shërbimit

  100% Cloud & Co-LoKacion, 99.9% Transmetim të Dhënash & Fibër e Zezë, 99.8% Internet i Dedikuar!

  Help desk

  24x7x365 kujdes ndaj klientit, pasi
  ITirana nuk fle kurrë!

  Shpejtësi e lartë

  Performancë e përmirsuar!

  Ofrim i shpejtë e shërbimit

  Fokus i plotë tek Klienti!

 • Rrjet fibre optike

  Krijon mundësi të reja për shërbime të integruara me shpejtësi të lartë, si data, video, audio etj.!

  Rrjet i dizenjuar

  Rrjet redundant, suportues për të gjitha llojet e pajisjeve dhe protokolleve!

  Ekip profesional

  Ne kuptojmë nevojat e klientit!

  Shumëllojshmëri shërbimi

  Zgjidhje me çelësa në dorë!

ZGJIDHJE PËR BIZNESET BAZUAR NË NDËRLIDHJE

Kombinoni infrastrukturën tonë të fibrës me rrjetet tona Cloud, të bazuara në OpenStack®, dhe merrni
rrjetin më të sigurtë definuar mbi software, totalisht të izoluar, si dhe kontroll të plotë
mbi topologjinë tuaj të rrjetit, IP adresimin dhe arkitekturën.

Startoni Cloud 15-ditë pa kosto!

MË SHUMË SE NJË TELCO TJETËR

Si Ofrues Shërbimesh të Dedikuara për tregun B2B, ne ju ndihmojmë të shtoni vlerë nëpërmjet IT-së duke:

Ne punojmë fort për dhënien e zgjidhjeve të orientuara drejt kënaqësisë së klientit. Në bashkëpunim me klientët tanë ne i sigurojmë ata që qendra e fokusit tonë është biznesi i tyre. Ky bashkëpunim ka provuar të sjellë jo vetëm përmirësim në rendimentin e punës së tyre, por edhe arritje të standarteve të larta, me rezultat shtimin e të ardhurave të klientit.
Ne kryejmëveprimtarinë tonë me një skuadër që ka dhënë prova konkrete në menaxhimin dhe rritjen e kompanive Shqiptare dhe atyre Gjermane, në fushën e shërbimeve të telekomunikacionit; skuadër kjo e përbërë prej sipërmarrësish të suksesshëm, drejtuesish me eksperiencë dhe inxhinierësh me përvojë.
Ne shkojmë përtej dhënies së shërbimeve profesionale të përshtatura për klientët; duke u bërë partneri i tyre i teknologjisë, që kupton veçantitë e llojit të biznesit dhe sipas tyre përqaset në dhënien e zgjidhjeve teknologjike, duke mundësuar rritjen e avantazhit kundrejt konkurrencën dhe rritjen e të ardhurave të tyre.
our customers

Ne ju këshillojmë në strategjinë e IT-së, në integrimin e teknologjisë së duhur, dhe ndihmojmë që në çdo fazë të minimizohen kostot.

Përmirsoni shërbimin tuaj ndaj klientit dhe zbuloni mundësi të reja biznesi
ZBULONI CLOUD ME NE

Disa nga klientët tanë të shkëlqyer...